Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. Sport-Z Alkmaar wil dat kinderen uit Alkmaarse gezinnen met weinig inkomen ook een mooie dag met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen beleven. Daarom biedt de stichting gratis actieve en creatieve groepsfeestjes voor deze kinderen uit Alkmaar. Er is keuze uit feestjes in Outdoorpark Alkmaar, een NERF-battle in een gymzaal en een uitstapje naar Atelier Hemke.

Sport-Z werkt aan een samenleving waar iedereen aan mee kan doen. Met ondersteuning van het Preventieakkoord Alkmaar organiseert de stichting daarom feestjes voor kinderen van 7 tot 14 jaar, waarvan de ouders dat zelf niet kunnen betalen, en maximaal elf vriendjes en vriendinnetjes. Iedere activiteit duurt zo'n 1,5 uur en de organisatie zorgt voor limonade en wat lekkers.

Het initiatief wordt door de kinderen én ouders erg gewaardeerd. "Ik ben zo blij dat ik mijn dochter heb aangemeld, ze had een fantastische dag samen met haar vriendjes en vriendinnetjes", vertelt een moeder. "Voor iedereen was het een feestje zoals alle anderen, maar voor ons was het stiekem heel speciaal. Waarom heb ik eigenlijk getwijfeld? Zo fijn dat we ons deze middag even helemaal nérgens zorgen over hoefde te maken."

Aanmelden en meer info via sport-z.org/kinderfeestje.
Pin It
Bekeken: 1145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/