Tim Knol & The Wandering Hearts komen op vrijdag 21 oktober naar het Alkmaarse Podium Victorie.

Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een nieuwe, passende plaat bij. ‘Lightyears Better' gaat over verandering, als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. Zijn nummers zijn typisch Tim Knol, dus met een dosis Americana en rock uit de jaren 60 en 70, maar met frisse invloeden. Samen met zijn nieuwe band  The Wandering Hearts brengt hij ze tijdens een muzikale tour door Nederland.

Het optreden is in de Kleine Zaal en begint om 21:00 uur. Deuren open vanaf 19:45 uur. Kaartjes kosten vooraf 19,60 euro via podiumvictorie.nl en aan de deur 21 euro.
Pin It
Bekeken: 1202x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/