Een 17-jarige jongen is vrijdagavond beroofd en mishandeld op het Daalmeerpad in Alkmaar. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Het is vrijdagavond tussen 22:30 en 22:45 uur als de jongen samen met een vriendin over het Molentochtpad naar huis rijden. Toen ze bij het basketbalveld rechtsaf de brug van het Daalmeerpad over wilden gaan, zagen zij daar meerdere mensen staan. De groep liep in hun richting, waarna het slachtoffer probeerde weg te fietsen. Op dat moment werd hij geduwd en kwam ten val. Hij werd geschopt en geslagen. Toen iemand aan kwam lopen, gingen de daders in noordelijke richting ervandoor. Wel namen ze zijn fiets en persoonlijke spullen mee.

De politie onderzoekt het incident bij de kruising van Daalmeerpad en Molentochtpad. Neem contact op via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Tips en camerabeelden kunnen ook worden toegestuurd via het tipformulier.
Pin It
Bekeken: 3645x
http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/