De herfstvakantie staat voor de deur en Outdoorpark Alkmaar pakt vanaf dinsdag 18 oktober uit met een Spel3Daagse. Ervaren instructeurs nemen kinderen van 8 tot 14 jaar iedere dag van 10:00 tot 14:00 uur mee met activiteiten in het outdoorpark, het zwembad en de sporthal van sportcomplex Hoornse Vaart.

Dinsdag 18 oktober start de Spel3Daagse met een Obstacle Run over de obstakels van Outdoorpark Alkmaar. Op woensdag 19 oktober gaan de kinderen spellen doen in de zaal van sportcomplex Hoornse Vaart en daarna nemen ze een duik in het zwembad. Donderdag 20 oktober wordt de Spel3Daagse afgesloten met Levend Stratego en lasergamen.

Deelname aan de Spel3Daagse bedraagt 100 euro en aanmelden is nodig. Meer informatie is te vinden via outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.
Pin It
Bekeken: 1248x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/