Het asfalt op de rotonde van de Bergerhout in Alkmaar is beschadigd en behoeft spoedreparatie. De gemeente laat vanaf maandag 17 oktober een nieuwe asfaltlaag aanbrengen. Gedurende drie dagen is de rotonde afgesloten vooral het verkeer. Tegelijkertijd is de Geestersingel dicht voor doorgaand verkeer tussen de rotonde en de Helderseweg/Kanaalkade. De bushaltes vervallen.

De werkzaamheden bestaan uit verwijdering van het oude asfalt en aanpassingen van de rioolputten, en daarna het aanbrengen van de nieuwe asfaltlaag. Afgesloten wordt met het aanbrengen van de putranden en wegmarkering.

Verkeer wordt omgeleid via de Stationsweg en de Wognumsebuurt enerzijds, en via de Willem de Zwijgerlaan en de Vondelstraat anderszijds. Het afgesloten deel van de Geestersingel is voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de Spoorbuurt en via de Molenbuurt. De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden.
Pin It
Bekeken: 4094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/