De bemanning van een toevallig passerende ambulance kon zaterdag aan het einde van de ochtend direct assistentie verlenen toen twee auto's betrokken raakten bij een kop-staartbotsing op de Huiswaarderweg in Alkmaar. Er bleek gelukkig niemand naar het ziekenhuis gebracht te hoeven worden.
Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Huiswaarderweg en de Schinkelwaard. Daar stond een auto te wachten voor de verkeerslichten toen een achteropkomende automobilist te laat in de gaten had dat de auto stilstond. Een flinke klap was het gevolg.
De achteropkomende auto, een al wat oudere Renault Twingo, liep daarbij zoveel schade op dat deze waarschijnlijk total loss is. Een berger kwam daarom ter plaatse om het zwaar beschadigde voertuig af te voeren. (foto: Glocal Media)
Pin It
Bekeken: 3279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/