Politie Alkmaar-Duinstreek heeft het behoorlijk druk gehad dit weekend. Agenten kregen onder andere te maken met verkeersongevallen, vechtpartijen, huiselijk geweld met een aanhouding tot gevolg, dronken mensen, vuurwerk en Molotov-cocktails, en vier (tijdelijke) vermissingen. Ook zijn meerdere bestuurders betrapt op rijden onder invloed van drank of drugs.

Eén automobilist maakt het wel heel bont. In de nacht van zaterdag op zondag zetten agenten een man aan de kant, vermoedelijk vanwege opmerkelijk rijgedrag. Toen de dienders in de auto keken zagen ze tot hun stomme verbazing twee flessen lachgas en meerdere ballonnen voorin liggen.

Een van de verkeersongevallen was een zware op de N245, waar iemand onder invloed een paal ramde en gewond raakte. De wijkagent heeft het idee dat hij en zijn collega's dit jaar met meer aanrijdingen - ook met dodelijke afloop - dan ooit te maken hebben gehad.

De vier vermissingen betroffen een verwarde man met verwondingen aan het gezicht in Alkmaar of Egmond, een weggelopen 13-jarig meisje in Alkmaar en twee jongeren die uit het Triversum van GGZ Alkmaar waren weggelopen en later in Den Helder door agenten werden gevonden. (foto: wijkagenten Alkmaar-Noord)
Pin It
Bekeken: 3425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/