Zaterdagavond 29 oktober wordt een vaartocht gehouden in de Eilandspolder tijdens de 18e Nacht van de Nacht. Schippers en gidsen van Landschap Noord-Holland willen in het natuurgebied laten zien hoe de wereld eruit ziet als het helemaal donker en stil is. Zo hopen ze mensen bewust te maken hoe groot het probleem van lichtvervuiling is. En hoe mooi de natuur in de Eilandspolder kan zijn.

De vaartocht duurt van 20:00 tot 22:00 uur en de boot vertrekt van Botenhuis Eilandspolder aan de Oudelandsdijk 1a. Kinderen zijn van harte welkom. De organisatie raadt aan om waterdichte schoenen of laarzen en warme (regen)kleding aan te trekken. De kosten voor een ticket zijn 15 euro en voor kinderen 10 euro. Donateurs krijgen korting. Reserveren is verplicht. Ga daarvoor naar gaatumee.nl. Op de boot is op aanvraag plek voor rolstoelen.
Pin It
Bekeken: 1315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/