Hans Peerdeman en zijn pianoleerlingen hebben tijdens het Cultureel Pianofestijn een cheque van ruim tienduizend euro overhandigd aan het Noordwest Oncologisch Centrum in Alkmaar. Het geld werd opgehaald door de leerlingen, die daarvoor langs de deuren gingen en bedrijven benaderden.

Voorafgaand aan de uitreiking in Theater De Binding in Zuid-Scharwoude werden pianoleraar Hans Peerdeman en zijn leerlingen in het zonnetje gezet met een oorkonde van de Noordwest Ziekenhuisgroep. "Ik ben zo trots op de leerlingen die keihard hebben gewerkt voor dit mooie resultaat", zegt Peerdeman tegen Dijk en Waard Centraal.

Hij organiseerde vrijdag voor de negende keer het Cultureel Pianofestijn. Ieder jaar wordt een goed doel aan het evenement verbonden en deze keer was dat de oncologie afdeling in het Alkmaarse ziekenhuis. "Met het geld worden twee VR-brillen en een elektrische massagestoel gekocht voor de afdeling. We hopen dat het verblijf van de patiënten op deze manier toch wat aangenamer wordt."
Pin It
Bekeken: 2358x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/