Zwembad Hoornse Vaart start volgende week met twee nieuwe aquasporten. Aquakickboks en Aquajump staan na de herfstvakantie wekelijks op het programma in het Alkmaarse bad. Deze twee dynamische sporten zijn de nieuwste trend op het gebied van aquafitness voor mensen die fanatiek en intensief willen trainen.

De weerstand van het water maakt oefeningen zwaarder en bovendien zorgt de lagere belasting op spieren, pezen en gewrichten voor een kleinere kans op blessures. Verder verbetert boksen en schoppen in het water de balans en coรถrdinatie รฉn ook kracht en snelheid. Aquakickboksen vindt straks plaats op woensdagen van 11:15 tot 11:45 uur en van 11:45 tot 12:15 uur.

Aquajump bestaat uit oefeningen op een trampoline die op de bodem van het zwembad staat. Deskundige instructeurs verzorgen een intensieve full-body workout, maar ook plezier staat voorop. Aquajump wordt na de vakantie gehouden op donderdagen van 20:15 tot 20:45 uur en op zaterdagen van 12:00 tot 12:30 uur.

De kosten voor een losse les zijn 8,50 euro, maar er zijn ook strippenkaarten ร  70 euro voor tien lessen. Meer via hoornsevaart.nl/aquasporten.
Pin It
Bekeken: 2148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/