In het weekend van 4 tot 6 november wordt in de Grote Kerk Alkmaar de zevende editie van de Vriendenbock georganiseerd. Dit jaar worden meer dan 40 verschillende soorten bockbier aangeboden in combinatie met bijpassende hapjes, livemuziek en dj’s.

Het Vriendenbockfestival is een initiatief van Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, Proeflokaal De Boom en andere lokale horecaondernemers. De opbrengst van dit festival gaat ook dit jaar weer naar de Grote Kerk.

De Alkmaarse DJ Michael Admiraal zal op het festival drie dagen aanwezig zijn om met zijn uitgebreide repertoire het feest te ondersteunen. Vrijdag- én zaterdagavond verzorgen Jet en Bram met een band muziek. Ook komen Kim de Boer en haar band optreden. Op zondagmiddag komt The Sting voor de muzikale omlijsting.

De zaterdag is al uitverkocht. Op vrijdag en zaterdag is Vriendenbock van 16:00 tot 23:00 uur. Zondag is bierfeest van 14:00 tot 21:00 uur.  Een kaartje kost 19 euro, 'vrienden' krijgen korting. Voor meer info en bestellen, ga naar vriendenbock.nl.
Pin It
Bekeken: 1861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/