Langzamerhand wordt steeds meer bekend over de woningoverval die dinsdag plaatsvond aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. De bejaarde bewoners boden verzet, maar werden met geweld overmeesterd. Omdat ze niet stopten met hun verzet en geschreeuw om hulp, gaven de overvallers uiteindelijk op en hebben ze zonder buit de benen genomen. De politie zoekt eventuele getuigen en camerabeelden.

Dinsdagochtend rond 10:20 uur belden onbekende mannen bij de 80-jarige man en 79-jarige vrouw aan vanuit de centrale hal van appartementencomplex De Regentes. Ze wisten zichzelf naar binnen te praten en stormden vervolgens de woning binnen. Dankzij aanhoudend verzet en geschreeuw verjoegen ze de overvallers uiteindelijk. Ze raakten geen bezittingen kwijt, maar raakten wel licht gewond. Rond 10:30 uur belden ze 112. De daders ontkwamen. Het stel is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Er zijn nog geen verdachten achterhaald. De politie voert nader onderzoek en doet een getuigenoproep, in de hoop mensen te vinden die iets verdachts hebben gezien in de periode van de overval. Camerabeelden zijn ook meer dan welkom. De politie is bereikbaar via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2022222468.
Pin It
Bekeken: 2086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/