Dinsdagmiddag 8 november komt Hans van Santen naar De Laatmakers in Alkmaar om het verhaal te vertellen achter zijn boek 'Van Alkmaarse wees tot Commandeur Gouverneur van de VOC'. Deze lezing wordt georganiseerd door de afdeling Hollands Noorderkwartier van de Nederlandse Genealogische Vereniging.

Van Santen's boek gaat over het bijzondere en rijke leven van Wollebrant Geleynssen de Jongh tijdens de Gouden Eeuw. De schrijver legt uit hoe deze eenvoudige jongen uit Alkmaar een fantastische carriรจre opbouwde, welke bronnen de auteur daarbij gebruikte en waar hij alle afbeeldingen vond.

De lezing begint om 15:00 uur, de zaal aan de Laat 27 opent om 14:30 uur. Entree is gratis. Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1552x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/