Een oplichtster die op 6 december 2018 in Graft tegen de lamp liep en toen tekeer ging tegen politieagenten, heeft na een hoger beroep een lagere straf gekregen. De vrouw uit Assendelft krijgt 15 maanden celstraf, maar die zijn allemaal voorwaardelijk. Voorwaarden zijn wel dat ze drie jaar lang geen strafbare feiten begaat, zich klinisch laat behandelen, afkickt en meewerkt aan reclassering voor zolang nodig wordt geacht. Ook moet ze de cel in zolang ze de geëiste schadevergoedingen niet betaalt, tot een maximum van een week.

Voordat de 44-jarige Assendelftse in Graft werd opgepakt had ze zeker zeven mensen opgelicht met babbeltrucs. Veelal deed ze zich voor als een buurtbewoonster, of een kennis of familie van een buur, die voor een paar dagen geld wilde lenen. Haar meest gebruikte excuus was autopech, maar ze peuterde ook eens 150 euro los voor een etentje. Bij elkaar ging het om 2.000 euro. Op 6 december werd ze aangehouden nadat ze de pinpas en pincode had ontfutseld bij een inwoonster van Graft.

Tijdens haar aanhouding bedreigde ze één van de twee agenten meermalen met de dood. Ze zei "ik maak je dood", "mijn broer gaat jou in je eigen huis afslachten, zodat je familie het kan zien. Ik ga je zoeken" en "ik laat je afmaken".  Diens college slingerde ze "vieze kankerleijer", "vieze kankermongolen" en "kankerhond" naar het hoofd.

Het gerechtshof verlaagde de straf omdat ze zich al heeft laten opnemen om haar privéleven op orde te krijgen.
Pin It
Bekeken: 1268x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/