Ronald Snijders is met zijn vijfde cabaretshow in ruim tien jaar terug in TAQA Theater De Vest. Volgens De Volkskrant staan zijn voorstellingen garant voor 'een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes'. En om dat een mens nu eenmaal moeilijk verandert, zal dat bij Een Avond Met Mij niet anders zijn.

Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders. De cabaretier gaat in de voorstelling terug naar waar alles begon: met de mensheid, de taal en zijn aankomst bij het theater.

Een Avond Met Mij is vrijdag 11 november tussen 20:30 tot 22:00 uur te zien in het Alkmaarse theater De Vest. Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn te koop bij het theater of via de website.
Pin It
Bekeken: 996x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/