In het Rijper museum Jan Boon is zondag 6 november de officiΓ«le opening van de expositie van Ingrid Kruyssen. Zij exposeert in de maand november gedurende de weekenden schilderijen en keramiek. Een deel van de ruimte stelt ze beschikbaar aan Fleur Kotten, die driedimensionale houtsculpturen tentoonstelt. Tijdens de opening van 14:30 tot 15:00 uur speelt Christiaan Winter het carillon.

Ingrid Kruyssen maakt graag handen zonder lichaam eraan vast en erotische keramiek. Voor de torso's gebruikt ze soms een model of foto, maar meestal doet ze het uit het hoofd. Ook maakt ze andere kunst. Haar schilderijen tonen vaak vrouwen, bloemenvazen, naakte mensen en onderwerpen uit de natuur.

Fleur Kotten studeerde aan de Kunstacademie in Amsterdam en studeerde dit jaar cum laude af. Zij mag zich inmiddels, op de jonge leeftijd van 22, ook docent Beeldende Kunst & Vormgeving noemen en geeft les in Kunstgeschiedenis op een middelbare school in Hoorn.

De tentoonstelling is van 5 tot en met 27 november elke zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur te bezoeken en entree is gratis. Meer op museumjanboon.nl. (foto van Kruyssen: Rosita Stumpel Breuer)
Pin It
Bekeken: 1377x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/