Paralympiër Geert Schipper gaat woensdag 9 november zijn werelduurrecord handbiken proberen terug te winnen. Hij zal dit gaan proberen op de baan in Sportpaleis Alkmaar. In 2018 heeft de atleet het record op zijn naam weten te zetten, maar in 2019 nam landgenoot Jetze Plat het record over. Geert moet in het uur tijd meer dan 44 kilometer en 749 meter afleggen om het wereldrecord te verbeteren.

Door aanpassingen van Limmenaar Roel van der Hooft aan de handbike van Geert schipper zou hij nog meer kans moeten maken op het verbreken van het record. Roel is een Sports Engineer die mensen met een handicap helpt door verbinding tussen lichaam en techniek te verbeteren. Hij heeft al heel veel mensen geholpen. Roel heeft aanpassingen aan de handbike van Geert gemaakt voor onder andere zijn hoofd en voeten. Zo rijdt de paralympiër met meer comfort en betere aerodynamica. "Mooie aansluiting tussen lichaam en techniek", vertelt Roel op zijn Instagram.

Om 14:30 uur is de inloop in Sportpaleis Alkmaar en om 15:00 uur gaat Geert Schipper beginnen met zijn poging. Stuur een privébericht via Instagram of Facebook @geertschipper om hem aan te moedigen.
Pin It
Bekeken: 1768x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/