De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Carel Kraayenhof, Carel is een bescheiden man. Zelf zegt hij: Ik hoef geen miljoenenpubliek.
Maar hij kreeg wél de grootste Cultuur onderscheiding van Argentinië en onder andere door Carels inspanningen werd in 2009 de Argentijnse tango toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Wie eenmaal zijn muziek heeft gehoord zal het nooit meer vergeten.
Zijn klanken ontroerden zelfs een koningin.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 2393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/