Bij zestien Alkmaarse scholen heeft de gemeente grote plantenbakken neer laten zetten door Stadswerk072. De kinderen mochten de bakken zelf vullen met plantjes en bollen om hun schoolplein een beetje groener en fleuriger te maken. "We hopen dat alle kinderen en juffen en meesters en ouders en verzorgers er heel veel plezier van hebben!", liet de gemeente weten.

De gemeente stelt de plantenbakken beschikbaar in het kader van vergroening en hergebruik. Er werd niks gedaan met de grote bakken; ze stonden opgeslagen bij Stadswerk072. Zonde, vonden de gemeente en Stadswerk. Scholen konden zich aanmelden en uiteindelijk waren er zestien reacties.

Eén van de scholen die om plantenbakken vroeg was de Basisschool Erasmus Alkmaar. De plantenbakken waren daar zeer welkom: "Samen met de aanleg van onze geveltuintjes heeft ons schoolplein nog meer een groene uitstraling gekregen. We zijn er blij mee." (foto's: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/