De politie van Alkmaar is op zoek naar eventuele getuigen van een woninginbraak die maandagavond plaatsvond aan de Reiger in De Rijp. Dat meldt de wijkagent van het buitengebied. De inbraak gebeurde via een raam aan de achterzijde van het huis en moet hebben plaatsgevonden tussen 19:05 en 22:45 uur. Er zijn spullen gestolen.

Mogelijk heeft een voorval een paar uur later met de woninginbraak te maken. Rond 02:41 uur zag een getuige iemand bij SV De Rijp over het weg klimmen en wegrennen. Het gaat om een blanke man met normaal tot breed postuur, ongeveer 1,80m lang. Hij droeg een zwarte broek en een grijs vest met capuchon.

Mogelijke getuigen worden verzocht 0900-8844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1400x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/