Binnenkort is Alkmaar een nieuwe club rijker, waar muziek uit de jaren 80, 90 en 00 wordt gedraaid. Zaterdag 19 november opent Club Timeless om 17:30 uur voor het eerst de deuren in de GAS!Fabriek Alkmaar aan de Helderseweg. De clubavond is vooral gericht op 30-plussers, eindigt rond middernacht en zal grofweg eens in de twee maanden worden georganiseerd.

Club Timeless is het project van de ervaren dj's Marcel en Bert. Zij merken dat de vraag naar echte ouderwetse disco- en dansavonden erg populair zijn, maar dat er behalve Club40 eigenlijk niet zoveel is specifiek voor wat minder jong publiek. Club Timeless is kleinschalig - er is ruimte voor 180 bezoekers - maar dat geeft volgens het tweetal geeft juist het echte β€˜club’ gevoel van vroeger weer.Β Tevens is het initiatief een ode aan de generatie die in Alkmaar uit ging in de periode van bijvoorbeeld Black Cat, Dee Dee, Metro, Berger Meermin, Gatsby en Palermo. "Gewoon een heerlijke avond dansen op muziek uit de jaren 80/90/00 in een ongedwongen sfeer."

De tweede clubavond is op 2 februari en daarna zijn ze eens in de twee maanden, behalve tijdens de zomerbreak. Meer info via de agenda op gasfabriek.com en op Facebookpagina Gasfabriek.
Pin It
Bekeken: 4289x