De provincie houdt op 28 november en 15 december vanaf 19:00 uur inloopavonden in hotel Heer Hugo. Bewoners, ondernemers en andere weggebruikers mogen meepraten over wat er met de N242, tussen het Kooimeerplein en het Verlaat, moet gebeuren.

De afgelopen weken konden mensen digitaal al problemen en mogelijke oplossingen doorgeven. Tijdens de inloopavond van 28 november wordt het resultaat hiervan gedeeld en op 15 december gaat de provincie met geรฏnteresseerden in gesprek. "Want jullie zijn de experts", benadrukt gedeputeerde Jeroen Olthof. "Jullie weten het beste wat er speelt. Door mee te praten kunnen wij meer richting krijgen voor de oplossingen."

De provincie wil de komende jaren de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid van de N242 verbeteren. Het streven is om de maatregelen te koppelen aan het groot onderhoud dat over vier jaar gepland staat.
Pin It
Bekeken: 2498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/