Vrijdag 25 november zal Villa Zoethout, het nieuwe restaurant in de Alkmaarderhout, volledig omgetoverd worden voor een huiskamerconcert van zangeres en pianiste Martine Wolkers. Gasten zitten tijdens deze editie van 'Muziek in de Villa' aan ruime, gedekte tafels om te luisteren naar de akoestische klanken, terwijl ze door het team van Villa Zoethout worden geserveerd met een seizoensgebonden vijfgangendiner.

Gasten zijn welkom vanaf 18:00 uur en worden ontvangen met een aperitief. Het concert start om 18:30 uur en duurt tot 22:30 uur. Gasten kunnen nog natafelen tot middernacht. Het dinerconcert kost 65 euro per persoon exclusief drankjes. Reserveren kan via villazoethout.nl of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/