Angelo de Haas, de 25-jarige Alkmaarder die na een coma in Oostenrijk overleed, wordt dinsdag in zijn geliefde vrachtwagen naar zijn laatste rustplaats gebracht. Tijdens een rit door Alkmaar wordt een tussenstop gemaakt bij het AZ stadion, waar iedereen die afscheid van hem wil nemen een erehaag maakt, onder andere met getunede auto's.

"Tot het laatste wilde je leven, door je sterke wil hiertoe gedreven, met je geest vocht je uit alle macht, maar je lichaam verloor uiteindelijk al zijn kracht". Met die woorden begint de rouwkaart van Angelo, die begin oktober tijdens een vrachtwagenrit met zijn verloofde Esmée in Oostenrijk een hartaanval kreeg. Nadat hij drieënhalve week in coma lag, overleed hij op de intensive care in het ziekenhuis van Wenen.

Het stel was vier jaar samen en sinds augustus verloofd. Hun droom was om samen met de vrachtwagen door Europa te trekken. "Na drieënhalve week heb jij de strijd verloren. Ik zal je nooit vergeten en altijd van je blijven houden", schreef Esmée na zijn dood in een emotioneel bericht op sociale media.

Iedereen is dinsdag welkom om mee te doen aan de erehaag, laat mediapartner NH Nieuws weten. "De truck rijdt samen met Angelo een ereronde door Alkmaar en we willen iedereen graag uitnodigen hem een laatste eer te bewijzen bij het AZ Stadion". Vanaf 12:30 uur wordt de erehaag opgesteld, de truck van Angelo komt een uur later aan. Nabestaanden hopen dat iedereen een rode bloem meeneemt: "Rood was zijn lievelingskleur."

Aanstaande zondag is er voor familie, vrienden en kennissen de gelegenheid om afscheid te nemen van Angelo tussen 12:00 en 13:00 uur in Uitvaartcentrum Alkmaar aan de Meerweg.
Pin It
Bekeken: 3965x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/