Sinterklaas is eindelijk weer terug in het land. Zaterdag werd hij door heel veel kinderen en hun ouders in Alkmaar onthaald. De Goedheiligman en zijn Pieten voeren eerst langs de Kanaalkade en de Noorderkade, om uiteindelijk aan te leggen aan de Bierkade.

Of het hele feest dit jaar wel door kon gaan was onzeker, want de pakjesboot van Sint was gezonken. Dat was maar wat spannend en ook een beetje eng voor de goede Sint, bekende hij nadat hij van boord kwam: "Nou ik moet eerlijk toegeven, ik heb iedereen laten schrikken maar daar hoorde ik zelf ook bij. Ik zag er wel rustig uit op tv hè, maar zo voelde het niet."

Burgemeester Anja Schouten maakte zich veel zorgen toen ze het nieuws hoorde. "Ja het was natuurlijk echt spannend. Ik denk dat we allemaal vanmorgen geworden zijn en dachten 'hoe moet het de boot?'. Maar ik werd vanochtend gebriefed: 'het komt goed'. Dus ik ben naar de grens van Alkmaar gereisd, omdat ik met eigen ogen wilde zien waar Sinterklaas de stad in kwam varen, en toen mocht ik meevaren dus ik was een bofkont."

Vanaf de Bierkade maakten de Sint, zijn Pieten en de burgemeester een toer door de binnenstad van Alkmaar om alle kinderen die waren gekomen van dichtbij te kunnen ontmoeten. En daarmee was het nog lange niet gedaan. Sinterklaas ging met zijn gevolg in een bus naar De Mare én later nog naar De Hoef, want ook daar stonden heel veel kinderen klaar om hem en zijn Pieten te ontmoeten.

Alkmaar Centraal was in De Mare van de partij met een fotograaf. De fotoserie van Marco Schilpp is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 1810x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/