Tot en met 17 januari exposeert Cisca Poldervaart in Grafisch Atelier Alkmaar. De tentoonstelling laat verschillende grafiekkunstwerken van de winnaar van de Ysbrand Grafiekprijs 2022 zien.

De jury van de prijs spreekt vol lof over de werkwijze van Poldervaart. "Ze zet de techniek niet alleen op originele wijze naar haar hand, maar laat op indrukwekkende wijze consistentie in haar werk zien", luidt het juryrapport. "Daarbij is een sterk verhalend element steeds aanwezig."

Naast de grafiekkunst worden ook tekeningen en ruimtelijk werk geΓ«xposeerd in de werkplaats aan de Doelenstraat. Meer informatie is te vinden op de website van Grafisch Atelier Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 1231x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/