Donderdagmiddag vond een aanrijding plaats op kruising van de Nollenweg (N508) en de Herenweg in Alkmaar. Niemand raakte gewond, maar er was wel aanzienlijke blikschade en het ongeluk zorgde voor veel verkeersoverlast voor verkeer vanaf de Huiswaarderweg en de Schagerweg..

De bestuurder van een zwarte Audi reed in de rechterflank van een andere zwarte auto, maar hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk. Een ambulance werd opgeroepen, maar kon zonder patiënt aan boord weer retour. Beide auto's zijn door een berger meegenomen.
Pin It
Bekeken: 2061x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/