De temperaturen dalen dit weekend rond het nulpunt en ‘s nachts kan het gaan vriezen. "Winter is coming", aldus Stadswerk072 en daarom rukken de strooiwagens vanaf 15:00 uur voor het eerst dit seizoen uit om Alkmaarse (hoofd-) wegen, bruggen en fietspaden veilig te houden.

Stadswerk kijkt in de wintertijd altijd 36 uur vooruit om te bepalen of er wordt gestrooid. Daarbij wordt rekening gehouden dat de zaterdag een stapavond is en er dus veel mensen op pad zullen zijn. "Ondanks alle inzet, wees voorzichtig als je de weg op gaat."

De gladheidsbestrijding gebeurt op hoofdwegen, de busbanen, veel gebruikte fietspaden en bruggen. Het uitgangspunt is dat de weggebruiker maximaal 500 meter hoeft te overbruggen om op een gestrooide weg te komen. Op stadswerk072.nl/gladheidsbestrijding staat een kaartje met strooiroutes.
Pin It
Bekeken: 1400x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/