Het Alkmaarse Theater De Vest presenteert dinsdag 29 november 'Fortune', een samenwerking tussen Club Guy & Roni, Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag.

Na Happiness, Phobia, Freiheit, LOVE en Freedom is Fortune de volgende voorstelling in de serie 'The Human Odyssey', waarin Club Guy & Roni samen met internationale artistieke partners onderzoekt hoe emoties onze levens bepalen. De dans- en muziekvoorstelling is een zoektocht naar zingeving en geluk in een eindig leven.

De muziek is geรฏnspireerd op het dynamische en (kleur)rijke India. De slagwerkers van Slagwerk Den Haag bespelen Indiase instrumenten zoals de sarod en de tabla. Via een open call zijn Indiase componisten uitgenodigd hun muziek in te sturen. Onder andere met deze tracks, en soundbites uit Dharavi - een van de grootste sloppenwijken van Mumbai - is de muziek voor de voorstelling gecomponeerd.

De voorstelling duurt van 20:15 tot 21:30 uur. Kaarten ร  22,50 euro, inclusief drankje en garderobe zijn verkrijgbaar via theaterdevest.nl en de balie van het theater.
Pin It
Bekeken: 1488x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/