Een 21-jarige vrouw uit Alkmaar en 21-jarige Amsterdammer zijn woensdag vrijgekomen, dat heeft de Alkmaarse rechtbank bekendgemaakt. Volgens het Openbaar Ministerie behoren de twee tot een bende van vier mensen die vanaf februari ouderen in Alkmaar, Heerhugowaard en Den Helder hebben opgelicht. Ze zouden zich voor hebben gedaan als bankmedewerkers en vroegen om pasjes en pincodes. Eenmaal bemachtigd kochten ze spullen of namen ze contant geld op.

Het viertal werd ruim drie maanden geleden aangehouden in Den Helder. Het is begin augustus als een 86-jarige vrouw wordt gebeld door een bankmedewerker. Ze schrikt van de boodschap dat iemand geld van haar rekening probeert te halen en geeft haar bankpas en pincode af. Omdat de hoogbejaarde vrouw het toch niet vertrouwt, besluit ze haar dochter te bellen, die op haar beurt de politie inschakelt. Nadat een betaling met de pinpas van de vrouw is gedaan, worden de vier twintigers aangehouden.

Op dit moment zit alleen nog een 25-jarige Amsterdammer was. Een 21-jarige vrouw uit Egmond was eerder al vrijgelaten.
Pin It
Bekeken: 2675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/