Een woning in de Alkmaarse Stalpaertstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar beschadigd geraakt door een explosie bij de voordeur. De drie bewoners kwamen met de schrik vrij.

Rond 03:45 uur klonk een harde knal, waar niet alleen de bewoners van wakker schrokken maar ook buurtbewoners. Al snel bleek dat de voordeur was weggeblazen en er ramen waren gesneuveld. Ook in de woning was veel schade. In de tuin en op de stoep ervoor lag allemaal glas.

De hulpdiensten werden ingeschakeld en de politie zette de woning af met het bekende rood-witte lint.  Nadat de situatie bij het pand veilig was verklaard, is een forensisch onderzoek ingesteld naar het incident en is buurtonderzoek. De woning is dichtgetimmerd. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

De recherche is op zoek naar mensen die meer denken te weten en beelden van de aanslag. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2022248135
Pin It
Bekeken: 6250x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/