Stichting Sport-Z is maandag in het Alkmaarse wijkcentrum Overdie gestart met gratis lessen EasyYoga. Aansluiten kan altijd en om mee te doen hoef je niet lenig, zen of heel sterk te zijn. De yogaleraar zorgt ervoor dat iedereen op een rustige manier kan ontdekken wat beweging met hun lichaam en geest doet. Voor gezelligheid is ook tijd.

Sport-Z organiseert deze wekelijkse activiteit in samenwerking met VROUWenKRACHT, RCO de Hoofdzaak en Beschermd Wonen Alkmaar. De lessen zijn iedere maandag van 11:45 tot 12:30 uur, behalve tijdens schoolvakanties. Aanmelden kan bij Annieke Kaptein (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-43582291). Meer op sport-z.org/easyyoga.
Pin It
Bekeken: 1902x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/