Een overval is vrijdagavond rond 23:30 uur gepleegd op sushi en grill restaurant Kokusai aan de Arcadialaan in Alkmaar. Het is niet duidelijk of er buit is gemaakt.

De politie zoekt naar de twee voortvluchtige daders en heeft daarbij ook Burgernet ingezet. Volgens de melding is een van de verdachten blank, had hij tijdens de overval donkere kleding aan en droeg hij een pet van het merk Nike. De tweede verdachte heeft een donkere huidskleur, maar wat hij droeg is niet bekend.

De vermoedelijke overvallers hebben het restaurant lopend verlaten, in de richting van de Rhijnvis Feithlaan. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 4570x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/