De Alkmaarse politie is op zoek naar getuigen van de gewelddadige straatroof die vrijdagavond plaatsvond op de parkeerplaats bij restaurant Kokusai aan de Arcadialaan. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, vond geen overval plaats op het restaurant zelf, maar op de eigenaar.

De 51-jarige man, volgens het NHD de restauranteigenaar, bevond zich rond 23.30 uur voor zijn restaurant, toen hij benaderd werd door een onbekende man die dringend om geld vroeg. Even verderop op de parkeerplaats zag hij nog twee mannen, mogelijk handlangers. Toen de eigenaar weigerde, kreeg hij klappen. Hij rende weg maar struikelde, en werd uiteindelijk omver getrokken. Onder bedreiging van een mes moest het slachtoffer zijn portemonnee afstaan. Hij bleef zich evengoed verzetten, maar de overvaller wist na een worsteling uiteindelijk toch zijn portemonnee te bemachtigen. De overvaller rende daarna weg in de richting van de Huibert Pootlaan, niet de Rhijnvis Feithlaan zoals eerder gemeld.

De overvaller ging er na het incident rennend vandoor richting van de Huibert Pootlaan. Via Burgernet werd opgeroepen om uit te kijken naar een blanke man in donkere kleding met een Nike pet op. Van zijn vermoedelijke handlangers is niet meer bekend dan een van hen donker is.

De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Het slachtoffer heeft haarscherpe beelden van de overvaller, maar extra beelden van bijvoorbeeld de vluchtroute kunnen via politie.nl worden geüpload. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2022253483.
Pin It
Bekeken: 2452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/