De 54-jarige R. S. uit Alkmaar is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan een half jaar voorwaardelijk. De man zou zijn neefje en nichtje jarenlang seksueel hebben misbruikt, toen ze bij hem kwamen logeren.

Het is november 2021 als twee kinderen van destijds 13 en 9 jaar onder de douche worden betrapt door hun stiefvader. Hun moeder laat Alkmaar Centraal dat hij er op tijd bij was. De jongen vertelde dat hij seksuele handelingen met zijn zusje moest doen, en zijn zusje ook met hun oom. Dat meldt het NHD.  De jongen is daarna uit huis geplaatst vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij zou dat ook met twee andere meisjes hebben gedaan, maar zijn moeder ontkent dit stellig. "Mijn zoon heb nooit twee meisjes lastig gevallen. Hij heeft ooit één meisje gevraagd, maar verder is niets gebeurd."

De Alkmaarse oom heeft het misbruik altijd ontkend. Naar eigen zeggen heeft hij geen last van pedofiele gevoelens, nadat hij 20 jaar geleden daarvoor werd behandeld. Ondanks de ontkenning, is er volgens de rechtbank genoeg bewijs voor een veroordeling. Naast de gevangenisstraf moet S. ook 10.000 euro schadevergoeding betalen aan de slachtoffers De kregen therapie om hun trauma te verwerken.
Pin It
Bekeken: 2393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/