Van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari is het weer kerstvakantie. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met ruime openingstijden en verschillende activiteiten.

Klimmen klauteren en glijden, tijdens de kerstvakantie ligt elke middag een stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten is er het splinternieuwe Experience Center in het instructiebad. Daarnaast is er een animatieteam op de woensdag- en zaterdagmiddag. Iedereen kan in de middag meedoen met waterspelletjes, waarbij prijzen kunnen worden verdiend.

Ook zijn er tijdens de kerstvakantie verschillende dagen waarop kinderen mee kunnen doen aan extra zwemlessen en worden snelcursussen voor het B- en C-diploma gehouden. Meer informatie over de activiteiten in het Alkmaarse zwembad en de ruimere openingstijden is te vinden op hoornsevaart.nl/vakantie.
Pin It
Bekeken: 1733x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/