Vrijdag speelt het Nederlands elftal de kwartfinale van het WK voetbal tegen Argentinië. Tijdens Winter Wonderland op het Alkmaarse Waagplein zal de wedstrijd worden uitgezonden op grote schermen. De wedstrijd in Qatar begint om 20:00 uur, maar het Oranjefeest in de grote feesttent begint al om 18:00 uur.

Op de eerste dag van Waagplein's Winter Wonderland is het meteen groot feest. De kerstmarkt duurt van 11:00 tot 18:00 uur en aansluitend begint het Oranjefeest in de sfeervolle feesttent. De toon wordt gezet door dj's Hugo Joss, Sweat le Freak en Vinkana, en zanger Tom Haver.

De organisatie hoopt dat Alkmaarders massaal naar het plein komen om de Oranjeleeuwen naar de halve finale te schreeuwen. Het elftal won zaterdag uiteindelijk eenvoudig met 3-1 van de Verenigde Staten, maar Argentinië is toch wel even van een ander kaliber dus alle 'positieve vibes' zijn welkom.

Kaartjes voor het voetbalfestijn kosten 5 euro, inclusief een consumptiemunt, en zijn verkrijgbaar via tibaa.com (2 euro bijkomende kosten) en bij Café 't Hartje. De minimumleeftijd is 12 jaar.

 
Pin It
Bekeken: 2155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/