Van de ramkraak maandagnacht in Alkmaar zijn camerabeelden. Daarop is te zien hoe een witte BMW de merkkledingwinkel eerst voorbij rijdt, terugschakelt, en alsnog de pui ramt. "Het is gericht en ze hebben dit goed voorbereid."

Het is na het middaguur aan het Ritsevoort. Eigenaar van de kledingzaak Ton Köster en zijn collega's zijn maar begonnen met puinruimen. Een uur of twaalf eerder is de winkel binnengereden door ramkrakers.

"We hebben hier jassen van 800 tot soms wel 1.150 euro. Ze hebben er een paar meegenomen, ze renden er meteen naar toe", vertelt een van de medewerkers aan mediapartner NH media. Eigenaar Köster schat dat er mogelijk wel tienduizenden euro's aan kleding is gestolen, maar dat had meer kunnen zijn. "Het rookalarm ging af, dus ze moesten snel naar buiten. Anders zie je geen hand voor ogen meer."

Inmiddels is de winkel weer open. Er is nog niemand opgepakt voor de ramkraak. Getuigen worden door de politie gevraagd zich te melden. Ook zoeken ze nog camerabeelden van de vluchtende daders.
Pin It
Bekeken: 3872x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/