Stadswerk072 is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het weghalen van aftandse bootjes, fout geparkeerde aanhangers en weesfietsen. Zo zijn maandag in Alkmaar zes aanhangers verwijderd van plekken waar ze niet horen te staan.

Onlangs nog haalde Stadswerk in opdracht van de gemeente zeven bootjes uit de Alkmaarse wateren en op 21 november werd bij het station een grote opruimactie gehouden. Daarbij werden samen met handhavers en Rataplan meer dan 400 fietsen gestald of verwijderd.

Eigenaren krijgen enige tijd om hun weggehaalde bootje, aanhanger of fiets te claimen. Daarna worden de bootjes en aanhangers vernietigd. Achtergebleven fietsen worden door Rataplan opgeknapt voor verkoop of ze worden gestript van bruikbare onderdelen. (foto: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/