In je korte broek of zwemkleding op het ijs liggen... klinkt niet erg aantrekkelijk. Toch is de '(ijs)koude training' van Alkmaar Sport een groot succes. De eerste editie van dit seizoen was stijf uitverkocht. Woensdagochtend om 07:00 uur vroeg waagden tientallen deelnemers zich schaars gekleed op de Alkmaarse 400 meter ijsbaan voor een training van een uur lang.

Koude training is een combinatie van ademhalingsoefeningen en gewenning, die koude-tolerantie, vitaliteit, focus en het immuunsysteem versterken. Wim Hof is hét voorbeeld van iemand die deze kunst heeft geperfectioneerd. De training is dan ook gebaseerd op zijn technieken, samen met die van Kasper van der Meulen en de jarenlange ervaring van instructeur Eddy Bakker. Gaandeweg gingen de deelnemers een stapje verder: van wandelen over het ijs naar zitten en uiteindelijk plat liggen. Achteraf was er koffie of thee en een verrassing om mee naar huis te nemen.

Vanwege de populariteit staat al een tweede koude training gepland op 12 januari vanaf 07:00 uur én een vierdelige workshop op vier donderdagen vanaf 26 januari. Meer info is te vinden op alkmaarsport.nl/koudetraining.
Pin It
Bekeken: 2786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/