Met twee grote hijskranen is donderdagochtend een wandelbrug geplaatst tussen het Koedijker struingebied Kleimeer en het natuurreservaat ernaast. De 20 meter lange brug ligt langs de Nauertogt en maakt het voor wandelaars mogelijk hun wandeling door het recreatiegebied Geestmerambacht uit te breiden. Ook is het door de brug mogelijk om vanuit Alkmaar Noord, vanaf wandelstartpunt Koedijk, de wandeling over het Groene Pad naar het struingebied Kleimeer te maken.

Onder de brug komen nest- en verblijfkasten voor zwaluwen en vleermuizen, zodat ook dieren die in het gebied leven op hun manier van de brug gebruik kunnen maken. De brug is aangelegd door Recreatieschap Geestmerambacht en mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Provincie Noord-Holland.
Pin It
Bekeken: 2255x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/