Ondernemers in gemeente Alkmaar gaan volgend jaar aanzienlijk meer betalen voor de vuilnisman. De overstap van Stadswerk072 naar HVC gaat gepaard met een tariefstijging van 9,8 procent voor het gebruik van een afvalpas. Verder wordt de staffelregeling afgeschaft. Iedere storting boven de vijftien per maand kost per 1 januari 2,15 euro.

De prijsverhoging wordt doorgevoerd doordat HVC de eigen gestegen kosten deels doorberekend. "De belangrijkste factoren voor deze indexatie zijn de toegenomen tarieven voor het verwerken/recyclen van het ingezamelde afval, de kostenstijging van materieel met bijna 20 procent en de stijging in loonkosten van 9,5 procent", aldus HVC.

Daarnaast zal er per 1 januari per maand achteraf worden gefactureerd, in plaats van per kwartaal. "Dit geeft een goed beeld over de afgelopen maand en u kunt tijding in gesprek aan als iets niet lijkt te kloppen". Ook opzeggen gaat per maand. De opzegtermijn is een maand, per de eerste van de maand.
Pin It
Bekeken: 1790x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/