De gemeenteraad van Alkmaar heeft donderdag ingestemd met de Parkeerverordening 2023. Hier zijn enkele zaken in veranderd ten opzichte van dit jaar. De tarieven voor parkeren op straat en in parkeergarages worden als inflatiecorrectie met 3,1 procent verhoogd en het college mag nu in heel de gemeente vergunningparkeren invoeren, mits er voldoende draagvlak is van de omwonenden.

Voorheen had het college de mogelijkheid om vergunningparkeren in te voeren in slechts een deel van de stad. Dat leidde tot automatische afwijzingen van verzoeken voor het Geert Groteplein, de Willem Hedastraat, Willem Lodewijkhof, Heilooerdijk, De Rijp en Oud-Overdie.

Verder zijn er nog een paar kleine aanpassingen zoals de invoering van vergunninghouderparkeren op de Bannewaard, alweer enige tijd geleden goedgekeurd, en het niet afgeven van vergunningen aan bewoners van de Kraakmantuinen en Dockside 2. De gemeente heeft als beleid dat mensen met een eigen parkeergelegenheid die gewoon gebruiken.
Pin It
Bekeken: 3020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/