De kerst staat voor de deur en dat betekent dat ook de Achterdam, het spannendste straatje van Alkmaar, weer in kerstsferen wordt gehuld.

Raamexploitant Frans Snel pakt elk jaar weer groots uit voor 'zijn' dames, die vaak tijdens de kerstperiode doorwerken. "Dit is toch leuk, voor de kerstdagen. Ik vind het gezellig, en de meiden vinden het ook gezellig. Ik kreeg gisteren nog een berichtje: 'gaat er nog versierd worden? '", vertelt hij aan mediapartner NH nieuws. De volgende dag kwam Ron Haker langs om dat te doen. En de dames kunnen het waarderen. "Ook hier is het kerst, ontzettend gezellig."

Of de rooie buurt in deze periode meer klanten gaat trekken ligt volgens Haker meer aan de dames. "Alles helpt mee, maar ik weet niet of je het gezien heb maar er zitten hier ook erg mooie dames."
Pin It
Bekeken: 2694x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/