In de aanloop naar TEDx in Alkmaar wordt maandag 30 januari 'De SALON' georganiseerd in de De Hub van Betty Blocks. Tijdens dit inspiratievolle  evenement wordt het gesprek aangegaan met Marjan De Bock-Smit en Roberto Narcisi.

De tweede TEDx in Alkmaar vindt op dinsdag 18 april plaats in de Grote Kerk en heeft als thema  ‘Unlock (y)our future’. In het kader van deze TEDx vinden vooraf een aantal evenementen plaats, waaronder De SALON.

Marjan en Roberto waren sprekers tijdens de eerste editie. Marjan inspireerde het publiek met haar TEDtalk genaamd ‘Change lives with your buying power'. Roberto nam een uitverkochte kerk mee in zijn talk ‘TWIST your life like stem cells do’. Op 30 januari in De Hub vertellen ze over hun TEDx-ervaringen en over hoe het nu met ze gaat.

De SALON begint om 19:30 uur. Tickets à 5 euro per persoon, inclusief koffie/thee en een drankje na afloop, zijn verkrijgbaar via tedxalkmaar.nl. (foto: Mike Bink)
Pin It
Bekeken: 2258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/