Stoffenzaak Jan Sikkes met onder meer een vestiging aan De Laat in Alkmaar heeft faillissement aangevraagd. Sikkes is met tien winkels de grootste stoffenaanbieder van Nederland.

Wegens omstandigheden zijn al onze winkels voorlopig gesloten, valt op de website van Sikkes te lezen. De geschiedenis van het van oorsprong Friese bedrijf gaat terug tot 1934. Het is dan wanneer Jan Sikkes besluit om met zijn handel van deur tot deur te gaan in Workum. Ruim 85 jaar later telt Sikkes tien vestigingen, waaronder in Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, en Sneek.

Maandagochtend had huidig directeur Jan Sikkes het personeel bijeen geroepen op het hoofdkantoor in Sneek. De aanvraag van het faillissement was een feit. Er werken meer dan honderd mensen bij het bedrijf. Het is nog niet bekend of de winkel een doorstart kan maken.
Pin It
Bekeken: 2777x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/