De politie heeft het onderzoek naar de aanslag op een woning aan de Lekstraat in Alkmaar stopgezet. Ruim een maand geleden loste iemand vijf schoten op de ruit van een woning. Er is niemand aangehouden. Een politiewoordvoerder heeft dat gezegd tegen Alkmaar Centraal. "We zijn nu niet meer met de zaak bezig, maar als er nieuwe informatie binnenkomt lopen we die wel na."

Meerdere harde knallen en een snel wegrijdende brommer of scooter. Dat is wat de bewoners van de Lekstraat in de avond van 22 november voornamelijk mee hebben gekregen van de aanslag op een van de woningen. De bewoners van het getroffen huis waren op het moment van de aanslag thuis, maar raakte niet gewond. Wel waren er meerdere kogelgaten zichtbaar in het raam van de woning.

De aanslag zorgde voor veel onrust in de buurt en burgemeester Anja Schouten stelde cameratoezicht in. Er werd gespeculeerd dat de aanslag te maken heeft met een zware explosie bij een woning aan de Stalpaertstraat op 26 november, maar daar zijn geen aanwijzingen voor. Wel wordt volgens de politiewoordvoerder vermoed dat de aanslag in de Lekstraat iets te maken heeft met een schietpartij in de Terschellingstraat. Een 21-jarige Alkmaarder zit daarvoor nog vast. "We sluiten niks uit en hopen meer informatie te krijgen."
Pin It
Bekeken: 2229x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/