De Ronde van de Stelling van Amsterdam wordt dit jaar al in juni gehouden. Organisator Le Champion heeft dat laten weten aan Alkmaar Centraal. Doorgaans wordt de wielertocht in de zomervakantie gehouden.

Door de eerdere datum kan de tocht worden gebruikt als voorbereiding op de Ronde van de Westfriese Omringdijk op 9 juli, stelt Le Champion. De tocht is op 11 juni en deelnemers starten in Uitgeest of Uithoorn. Ze kunnen kiezen tussen een route van 65, 120 of 170 kilometer langs de oude verdedigingslinie van Amsterdam. De tocht gaat onder meer langs Spijkerboor en Starnmeer.

Inschrijven kan via de website rondevandestellingvanamsterdam.nl.
Pin It
Bekeken: 1765x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/