Nederpopkoor Van Eigen Bodem zoekt nieuwe leden en organiseert daarom op dinsdag 17 januari een gratis inlooprepetitie in Partycentrum Meereboer in Oudorp. Het Oudorper koor kan vooral nog wel een paar mannen erbij gebruiken.

Het Oudorper koor zingt liedjes van Nederlandse artiesten, waaronder 'Rollercoaster' van Danny Vera, 'I Save The Day' van de lokale helden Roberto Jacketti & The Scooters, 'Mensen' van de 3Jā€™s en 'Arcade' van Duncan Laurence. Het motto van de koorleden is: "Zingen maakt gelukkig, geeft energie en is het beste anti-stress middel".

Voor meer informatie, kijk op vaneigenbodem.jouwweb.nl, of mail naar Ā Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2615x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/