De chauffeur van een trekker-oplegger vrachtwagencombinatie heeft woensdagmiddag zijn combinatie en een flink deel van de vangrail langs de N242 vernield bij een éénzijdig ongeval.

Hij reed in de richting van de A9 toen zijn combinatie vlak na de afslag Boekelermeer met de rechterwielen in de berm raakte. Omdat hij het gevaarte niet snel genoeg weer op de weg kreeg ramde hij de vangrail. Daarbij reed hij zijn banden aan flarden en trok een flink stuk vangrail kapot.

De vrachtwagen kon daarna geen kant meer op. De politie heeft met assistentie van twee weginspecteurs van Rijkswaterstaat de meest rechter rijbaan van de N242 afgesloten. Een bandenbedrijf kwam ter plaatse om de kapotte banden te vervangen waarna de vrachtwagen afgevoerd kon worden.
Pin It
Bekeken: 35267x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/